Let op! Wegens de maatregelen van de Belgische overheid rondom CoViD-19 kunnen grote pakketten vertraging oplopen.

Badminton racket kopen? Vergelijk alle badmintonrackets

Badmintonrackets van hoge kwaliteit

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Laatste badmintonracket reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Yonex Duora 88 badmintonracket

4 mrt. 2020
“Ik bezit nog een Yonex Blacken waar ik zeer regelmatig nog mee speelde tot mijn grote tevredenheid. Toch zocht ik een vooral lichter racket om meer flexibel, zowel aanvallend als verdedigend te kunnen spelen. Na lang twijfelen, afwegen en reviews lezen koos ik uiteindelijk voor de Duora 88. Wel... ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Met dit racket sla ik een ongelofelijk sterke backhand zonder al te veel moeite , zonder dat ik na een avondje badminton met een pijnlijke arm het veld verliet. Ik gebruik het racket nu een week of twee naar volle tevredenheid met de gewone fabrieksbespanning en zelfs met die bespanning gaat er een volledig andere badmintonwereld voor me open. Een clear vanuit fore- of backhand gaat vlot , smashen is nu een "echte" smash, en het shuttlegevoel is subliem. Uiteraard is dit racket een stuk lichter dan mijn oude vorige racket en ben je nét iets sneller, nét iets meer gecontroleerd. Hoe graag ik ook met mijn Yonex Blacken speel, dit racket blijft vanaf nu in de hoes.... ik heb een waardige opvolger gevonden. Een fantastische aanrader !”
Yonex Duora 88 badmintonracket

Yonex Astrox 88S badmintonracket

14 dec. 2019
“Racket speelt goed. Speelt sneller dan de yonex 88D, ideaal voor technische spelers. Clears en drives gaan makkelijk. Minder krachtige Smash dan de 88D maar nog steeds goed genoeg indien je de juiste techniek hebt.”
Yonex Astrox 88S badmintonracket

FZ Forza Precision 3000 badmintonracket

27 nov. 2019
“Normaal speel ik met een topzwaar racket, maar vanwege een polsblessure had ik een racket nodig dat bij een slag voor een minder grote klap op mijn pols zorgt. Dit racket voorziet in die behoefte, en ik kan ook redelijk betrouwbaar clearen en smashen, waar ik dat met mijn andere racket niet kan. Het racket is, volgens beschrijving, gebalanceerd, licht en stijf genoeg om goede controle te hebben. Alleen de standaard bespanning is niet super, maar dat ben ik wel gewend.”
FZ Forza Precision 3000 badmintonracket