Badminton racket kopen? Vergelijk alle badmintonrackets

Badmintonrackets van hoge kwaliteit

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Laatste badmintonracket reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Yonex Duora 88 badmintonracket

4 mrt. 2020
“Ik bezit nog een Yonex Blacken waar ik zeer regelmatig nog mee speelde tot mijn grote tevredenheid. Toch zocht ik een vooral lichter racket om meer flexibel, zowel aanvallend als verdedigend te kunnen spelen. Na lang twijfelen, afwegen en reviews lezen koos ik uiteindelijk voor de Duora 88. Wel... ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Met dit racket sla ik een ongelofelijk sterke backhand zonder al te veel moeite , zonder dat ik na een avondje badminton met een pijnlijke arm het veld verliet. Ik gebruik het racket nu een week of twee naar volle tevredenheid met de gewone fabrieksbespanning en zelfs met die bespanning gaat er een volledig andere badmintonwereld voor me open. Een clear vanuit fore- of backhand gaat vlot , smashen is nu een "echte" smash, en het shuttlegevoel is subliem. Uiteraard is dit racket een stuk lichter dan mijn oude vorige racket en ben je nét iets sneller, nét iets meer gecontroleerd. Hoe graag ik ook met mijn Yonex Blacken speel, dit racket blijft vanaf nu in de hoes.... ik heb een waardige opvolger gevonden. Een fantastische aanrader !”
Yonex Duora 88 badmintonracket

Victor AL-2200 badmintonracket

28 feb. 2020
“Onze kinderen wilden beide (9 en 12) op Badminton, dus moesten er rackets komen. Flink rondgekeken en op advies van de trainers toch voor een racket in een volwassenen maat gegaan. Maar welke moeten we dan kopen?! Er zit een flinke prijsvariatie in de rackets. Deze rackets zijn het geworden. Zacht in de prijs en sterk in gebruik. Er wordt door de kinderen niet zachtzinnig mee omgegaan, er wordt op geleund, mee gevochten en natuurlijk ook mee ge-badmintond. En let's be Frank, dan zijn deze rackets de enige juiste keuze”
Victor AL-2200 badmintonracket

Yonex Carbonex Lite badmintonracket

28 feb. 2020
“racket bevalt goed. Was al gewend aan gewicht en greep. Snel bezorgd. Wel in een wat grote doos waar het racket los in zat.”
Yonex Carbonex Lite badmintonracket